Πληροφορίες για το Palo Τι είναι το Palo Το Blog του Palo Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία Χρήσιμοι σύνδεσμοι Sitemap Κάνε το Palo αρχική σελίδα Προσθήκη στους σελιδοδείκτες Εφαρμογή για κινητά Android Εφαρμογή για κινητά iOS Εργαλεία του Palo Όλα τα widgets Ειδοποιήσεις RSS Feed Οδηγίες Εισαγωγής RSS PaloPro Βοήθεια Συχνές ερωτήσεις Αναφορά Σφάλματος.
Υπέροχη σαλάτα που μπορείτε να φάτε ως ελαφρύ γεύμα ή να τη σερβίρετε στους καλεσμένους σας ως ορεκτικό! Υλικά (για 8 μερίδες) 340 γρ. πράσινα λαχανικά 1/2 φλιτζάνι καρύδια 170 γρ. μπλε τυρί 2 ολόκληρα μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα πολύ λεπτά 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση 1. Προσθέστε τα λαχανικά, τα καρύδια, το τυρί και τα μήλα σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας. 2. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το μηλόξυδο σε ένα μικρό βάζο και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Βάλτε το καπάκι στο βάζο και ανακινήστε καλά για να αναμιχθεί. 3. Ρίξτε λίγη από τη σάλτσα της σαλάτας πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Δοκιμάστε τη σαλάτα και προσθέστε ό,τι νιώθετε ότι σας λείπει σαν γεύση.
Για 4 μερίδες 1 μεγάλο μπολ φύλλα από σπανάκι μπέιμπι 2 πράσινα μήλα ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένοι ξηροί καρποί ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο κατσικίσιο τυρί ή ανθότυρο ½ φλιτζάνι κράνμπερι ή σταφίδες Για το ντρέσινγκ 3 κουταλιές ξίδι βαλσάμικο Χυμός από ½ πορτοκάλι 4 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ κουταλάκι μουστάρδα Εκτέλεση
Κόψτε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες και ψήστε τα στο φούρνο πάνω σε μία λαδόκολλα, φροντίζοντας να μην καλύπτει το ένα το άλλο. Ίσως χρειαστεί να τα μοιράσετε σε δόσεις. Αφού μαλακώσουν, αποσύρετέ τα από τη φωτιά, αφήστε τα για λίγο να κρυώσουν και ψιλοκόψτε τα. Όσο ακόμη ψήνονται, ετοιμάστε το κινόα με βάση τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατέψτε το με τα λαχανικά και καρυκεύστε με μπαχαρικά της επιλογής σας. Για ακόμη πιο νόστιμο αποτέλεσμα, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
9:17 Σήμερα αστρολογικό φαινόμενο που θα συμβεί ξανά μετά από 33 χρόνια - Πότε θα φανεί στην Ελλάδα 9:09 Το Πανεπιστήμιο Πατρών πάει στο Μέγαρο Μουσικής 9:00 Παναγιώτης - Ραφαήλ: Τα επόμενα βήματα στη Βοστόνη - Τι λέει ο Έλληνας καθηγητής που θα αναλάβει το αγόρι 8:53 Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό ο Γιώργος Ανατολάκης 8:52 Πάτρα: Τεράστιες ουρές οχημάτων σε κέντρο και παραλιακούς δρόμους - "Κλειστή" η Περιμετρική - Στο "κόκκινο" η ταλαιπωρία για τους οδηγούς! 8:45 Βολιβία: Το Μεξικό πρόσφερε πολιτικό άσυλο στον Έβο Μοράλες - Κίνδυνος για τη ζωή του! 8:40 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Πάτρα: Aγόρασαν διαμερίσματα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και η Κτηματική τα "δεσμεύει" μετά από 38 χρόνια! Σε απόγνωση 104 οικογένειες 8:37 Η Σύγκλητος έκλεισε την ΑΣΟΕΕ μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 8:29 Κολομβία: Να συγκληθεί το Διαρκές Συμβούλιο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών για τη Βολιβία 8:20 Σωματείο γυναικείων δικαιωμάτων κατήγγειλε στο ΕΣΡ την εκπομπή του Λιάγκα 8:16 Ξεσηκώνονται στον Πύργο - "Λουκέτο" σήμερα στο Δημαρχείο - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα για ΤΕΦΑΑ, αυτοκινητόδρομο! 8:13 Πάτρα: Συλλήψεις στο νέο Λιμάνι για πλαστά διαβατήρια 8:04 Ο συγγραφέας Βασίλης Χριστόπουλος μιλά στον Μορφωτικό Σύλλογο Κυριών Πατρών 7:57 Χονγκ Κονγκ: Η
Βάλτε τα στήθη σε ένα μεγάλο μπολ με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο. Ανάψτε το φούρνο στο γκριλ. Ψήστε το κοτόπουλο για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα, βάλτε το σε ένα πιάτο και κόψτε σε λωρίδες. Μοιράστε σε πιάτα το μαρούλι, το κάρδαμο και τα αυγά και βάλτε από πάνω το κοτόπουλο. Ανακατέψτε το γιαούρτι με την παρμεζάνα και λίγο χυμό λεμονιού. Εναλλακτικά, βάλτε τα όλα μαζί σε μία μεγάλη σαλατιέρα.