Λιγότερα Λόγια, Περισσότερες Εικόνες - Τα 6 πιο διαβασμένα άρθρα στο Internet

Συμπαράταξη Πολιτών: To «ουαν μαν σοου» του Κώστα Μουτζούρη στο προσφυγικό και οι συνέπειες για όλους εμάς

Καλούμε τον κ. Περιφερειάρχη σε λιγότερα λόγια, αλλά σε περισσότερη δημοκρατία και ουσιαστικό έργο, γιατί μπορεί εκείνος να θέλει να παίρνει μόνος τις αποφάσεις, εμείς όμως επωμιζόμαστε τις συνέπειες τους. Σ’αυτό το αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο για τον τόπο «ουαν μαν σοου» κ. Περιφεριάρχη θα μας βρίσκετε διαρκώς απέναντι σας.


Πηγή: https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/symparataxi-politon-oyan-man-sooy-toy-kosta-moytzoyri-sto

🔥 100+ Φράσεις Λεζάντες στο Instagram 📜

Οι υπογραφές για τις φωτογραφίες του Instagram κάνουν τις θέσεις πιο ενδιαφέρουσες και πιο αποτελεσματικές. Στο κείμενο, μπορείτε να προσθέσετε μια πρόσκληση για δράση ή να μεταδώσετε σημαντικές πληροφορίες. Κάτω από τη selfie, τα υπέροχα αποσπάσματα θα φαίνονται υπέροχα και η φωτογραφία του προϊόντος είναι άχρηστη χωρίς μια λεπτομερή περιγραφή.


Πηγή: https://smartstart.gr/100-frasis-lezantes-sto-instagram/

Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ: Περισσότερες πράξεις, λιγότερα λόγια, συνεχής μάχη κατά του λαϊκισμού

Να του απαντήσεις ότι η ΝΔ δεν αποκλείει από την κρατική μηχανή ανθρώπους βάσει των φρονημάτων τους ή βάσει των απόψεών τους σε ένα δύσκολο θέμα εξωτερικής πολιτικής, ούτε και τους θεωρεί προδότες επειδή στήριξαν τις Πρέσπες. Δεν τον έβαλε στο ΥΠΕΞ , στον χώρο που γνωρίζει τον έβαλε. Λίγο δύσκολο βέβαια να τα καταλάβει αυτά ο Συριζαίος...


Πηγή: https://www.protothema.gr/politics/article/909881/mitsotakis-stous-vouleutes-tis-nd-perissoteres-praxeis-ligotera-logia-sunehis-mahi-kata-tou-laikismou/

Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Μπορεί το εσωτερικό μέτωπο να κυριαρχείται από τις εξελίξεις για το περιβόητο σκάνδαλο Novartis αλλά είναι σαφές ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να βάλει ξανά τη χώρα στο διεθνή επενδυτικό χάρτη και να αξιοποιήσει το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Το ενδιαφέρον υπάρχει, όπως απέδειξε η χθεσινή παρουσίαση του κ.Σταϊκούρα σε επενδυτές στο Λονδίνο, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το άρθρο των έγκυρων Financial Times με τίτλο «Γιατί πρέπει να αισιοδοξούμε για την Ελλάδα».


Πηγή: https://www.tovima.gr/2019/09/20/opinions/ligotera-logia-perissoteri-douleia/

Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική: Περισσότερη δουλειά λιγότερα λόγια, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, kathimerini.

Όρθιοι και με παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι βουλευτές του όταν ανέβηκε στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία συνεδριάζει στη Βουλή. Λίγο νωρίτερα κατά την είσοδό του στην αίθουσα Γερουσίας διαπίστωσε: «Δεν χωράμε, αυτό είναι ευχάριστο».


Πηγή: https://www.kathimerini.com.cy/gr/ellada/mitsotakis-stin-ko-tis-nd-perissoteri-doyleia-ligotera-logia

Η Εύη Σαουλίδου αποζητά περισσότερες ρωγμές και λιγότερη αρτιότητα - POPAGANDA

Ένα άλλο στοιχείο που με τραβάει είναι η σχετικότητα του χρόνου στο έργο . Δέκα χρόνια αναμονής για εκδίκηση, ένα ταξίδι επιστροφής του Αγαμέμνονα στο Αργος που αντί να κρατήσει μήνες, συμβαίνει σε λίγες ώρες, το παρόν της Κλυταιμνήστρας που απαρτίζεται από τη μνήμη της θυσίας και την ελπίδα του φόνου. Μόνο όταν ολοκληρώνει την πράξη, έρχεται στο παρόν για να διαπιστώσει ότι ένας πανάρχαιος δαίμονας επηρέασε τις πράξεις της και θα πληρώσει στο μέλλον γι αυτές.


Πηγή: https://popaganda.gr/art/i-evi-saoulidou-apozita-perissoteres-rogmes-ke-ligoteri-artiotita/
Δημοσίευση: 23/11/2019


. .