Πέντε παιχνίδια που μεγαλώνουν παιδιά με καλό χαρακτήρα | imommy

Έχουμε μια εικόνα των αρχών και των καλών τρόπων που θέλουμε να αποκτήσει το παιδί μας, όμως η μετάδοσή τους δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Οι ηθικοπλαστικοί λόγοι εκτός από το να μας κουράζουν, δεν είναι καθόλου αποτελεσματικοί, καθώς το παιδί τους βαριέται περισσότερο από εμάς και η κούραση δεν μας επιτρέπει πάντα να αξιοποιούμε δημιουργικά τις ευκαιρίες που μας δίνει η καθημερινότητα για να διδάξουμε στα παιδιά μας τις αξίες που θεωρούμε σημαντικές. Τα παρακάτω παιχνίδια όχι μόνο θα επιτύχουν εύκολα αυτούς τους σκοπούς, αλλά και θα διασκεδάσουν τα μικρά μας τόσο πολύ που θα μας παρακαλούν να τα επαναλάβουμε! Έτσι, θα υιοθετήσουν και τα διδάγματα με φυσικό τρόπο. Παρηγόρησέ με


Πηγή: https://www.imommy.gr/2019/09/19/pente-paixnidia-pou-megalonoun-paidia-me-kalo-xaraktira/

Παιδικά παιχνίδια | paidorama.com

Μενού Main menu Εγκυμοσύνη Εγκυμοσύνη και Διατροφή Γονιμοποίηση Εβδομάδες εγκυμοσύνης Εγκυμοσύνη και εξετάσεις Εγκυμοσύνη και άσκηση Εγκυμοσύνη και ομορφιά Εγκυμοσύνη και υγεία Εξωσωματική Ζωή στην εγκυμοσύνη Ρούχα εγκυμοσύνης Συμπτώματα εγκυμοσύνης Νέα Αποβολή Τοκετός Φυσιολογικός τοκετός Μωρό Φροντίδα μωρού Ανάπτυξη μωρού Διατροφή μωρού Παιχνίδια με μωρά Τραγούδια για μωρά Το μωρό μου μεγαλώνει Θηλασμός Μαθήματα θηλασμού Διατροφή στο θηλασμό Απογαλακτισμός Βάπτιση Παιδί Ανάπτυξη παιδιού Παιδικά παιχνίδια Ψυχολογία παιδιού Ανατροφή παιδιού Κατασκευές για παιδιά Παιδικό θέατρο Διατροφή για παιδιά Παιδικό δωμάτιο Παιδικά Βιβλία Δραστηριότητες για παιδιά Εκπαίδευση Μαθησιακές δυσκολίες Σχολείο Εφηβεία Οικογένεια Μαμά Σχέση Αδέρφια Σπίτι Μπαμπάς Ιστορίες Αγάπης Ψυχολογικά Τέστ


Πηγή: https://www.paidorama.com/paidika-paihnidia

Τα 10 λάθη της πρωτάρας μαμάς | Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις με το νεογέννητο - zarpanews.gr

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλουμε να βρίσκεται το μωρό όσο πιο πολλές ώρες πλάι μας. Συχνά λοιπόν οι μαμάδες θηλάζουν το μωρό στο διπλό κρεβάτι και μόλις αποκοιμηθεί κοιμούνται πλάι του. Η το αφήνουν πλάι τους για πρακτικούς λόγους, μια που στο διπλό κρεβάτι, ηρεμεί και κοιμάται γρηγορότερα, οπότε δεν χρειάζεται να σηκωθούν μόλις κλάψει το μωρό. Εκτός όμως από το πρακτικό της υπόθεσης, έχετε υπόψη σας πως η συγκεκριμένη συνήθεια δεν θεωρείται ασφαλής για την υγεία του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πιο ασφαλές μέρος για τον ύπνο του μωρού είναι μόνον η κούνια του. Πολλές έρευνες έχουν κατά καιρούς ενοχοποιήσει τον ύπνο του μωρού μαζί με τους γονείς του στο διπλό κρεβάτι για σοβαρούς τραυματισμούς από πτώσεις και κυρίως για ασφυξία: ο μπαμπάς ή η μαμά στον ύπνο τους δεν ελέγχουν τις κινήσεις τους, ενώ είναι πολύ πιθανό τη νύχτα το σεντόνι να παγιδεύσει το κεφαλάκι του. Βάλτε το λοιπόν στο κρεβατάκι του, το οποίο τους πρώτους μήνες πρέπει να είναι δίπλα στο δικό σας.


Πηγή: https://www.zarpanews.gr/ta-10-lathi-tis-protaras-mamas-ti-den-prep/

Ειδήσεις - | Palo.gr

Πληροφορίες για το Palo Τι είναι το Palo Το Blog του Palo Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία Χρήσιμοι σύνδεσμοι Sitemap Κάνε το Palo αρχική σελίδα Προσθήκη στους σελιδοδείκτες Εφαρμογή για κινητά Android Εφαρμογή για κινητά iOS Εργαλεία του Palo Όλα τα widgets Ειδοποιήσεις RSS Feed Οδηγίες Εισαγωγής RSS PaloPro Βοήθεια Συχνές ερωτήσεις Αναφορά Σφάλματος.


Πηγή: http://www.palo.gr/paidi/kante-tin-swsti-anatrofi-paixnidaki/22736087/

Ανατροφή παιδιών: Η νέα τάση και συμβουλές σε γονείς

Σήμερα βλέπουμε σε ένα νεογέννητο μωρό την καλοσύνη, την τελειότητα και την πλήρη εξάρτηση από εμάς. Έτσι αγαπάμε τα παιδιά χωρίς όρους και διαχωρίζουμε την αρνητική συμπεριφορά από το παιδί. Δηλαδή, οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά του παιδιού είναι αποτέλεσμα αντίδρασης σε γεγονότα που συμβαίνουν στο περιβάλλον ή σε βιοχημικές ανωμαλίες στο σύστημα τους. Όταν τα παιδιά παρεκτρέπονται, μη ξεχνάτε πως η «καλή» τους πλευρά έχει προσωρινά αλλοιωθεί και ότι έχουν αποθαρρυνθεί. Χρειάζονται θάρρος από εσάς τους γονείς τους. Ως γονείς, να σκέφτεστε ότι το παιδί σας παραμένει καλό στον πυρήνα του. Με τη συμπεριφορά σας να του λέτε «Σ’ αγαπώ και ξέρω πόσο καλός είσαι, αυτή όμως είναι μια ακατάλληλη συμπεριφορά. Έλα να σου δείξω ένα καλύτερο τρόπο». Προσπαθήστε να του δείξετε πιο θετικούς κι εποικοδομητικούς τρόπους, ακόμα και για να εκφράζει αρνητικά συναισθήματα.


Πηγή: https://www.paidiatros.com/prolipsi/oikogeneia/anatrofi-paidia-simvoules

Κάντε την σωστή ανατροφή παιχνιδάκι! | in.gr

Έχουμε μια εικόνα των αρχών και των καλών τρόπων που θέλουμε να αποκτήσει το παιδί μας, όμως η μετάδοσή τους δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Οι ηθικοπλαστικοί λόγοι εκτός από το να μας κουράζουν, δεν είναι καθόλου αποτελεσματικοί, καθώς το παιδί τους βαριέται περισσότερο από εμάς και η κούραση δεν μας επιτρέπει πάντα να αξιοποιούμε δημιουργικά τις ευκαιρίες που μας δίνει η καθημερινότητα για να διδάξουμε στα παιδιά μας τις αξίες που θεωρούμε σημαντικές. Τα παρακάτω παιχνίδια όχι μόνο θα επιτύχουν εύκολα αυτούς τους σκοπούς, αλλά και θα διασκεδάσουν τα μικρά μας τόσο πολύ που θα μας παρακαλούν να τα επαναλάβουμε! Έτσι, θα υιοθετήσουν και τα διδάγματα με φυσικό τρόπο.


Πηγή: https://www.in.gr/2019/10/11/life/kante-tin-sosti-anatrofi-paixnidaki/
Δημοσίευση: 12/11/2019


. .