Μετρητές ευεξίας: Ευαίσθητο Δέρμα Σεξ & Ζωή Το σεξ σήμερα Τα κλειδιά της ηδονής Σχέση - γάμος Σεξουαλικές διαταραχές Σεξουαλικά νοσήματα Αντισύλληψη Παιδί, γονείς & σεξ Διατροφή & σεξ Σεξ & τρίτη ηλικία Ναρκωτικά - Αλκοόλ Πρόληψη Είδη Ναρκωτικών Θεραπεία Προβλήματα Υγείας Αλκοόλ Χρήσιμα Links Τέρψη & Ζωή Ενημερωμένος ταξιδιώτης Εργασία Μικρές συμβουλές για μεγάλες αλλαγές Σπίτι Σχέσεις Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό Ειδήσεις - Νέα Επιστήμη & Ζωή Υγεία & Business Περίθαλψη & Ασφάλιση Προϊόντα & Υπηρεσίες Φάκελοι Βουλή & Υγεία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Συνεντεύξεις Απόψεις - Σχόλια Προειδοποιήσεις Φαρμάκων Κτηνιατρική Υγεία Συμβουλές Κατάλογοι Υγείας Ιατροί ανά ειδικότητα & περιοχή Χάρτης εφημεριών φαρμακείων & νοσοκομείων Φαρμακεία εφημερίες ανά περιοχή Νοσοκομεία ανά περιοχή Διαγνωστικά Κέντρα ανά περιοχή Σύλλογοι Ασθενών ανά κατηγορία Φαρμακευτικές Εταιρείες Υγεία στο Διαδίκτυο Video
Τι είναι το "χρυσό γάλα" και γιατί να το πίνουμε Η δίαιτα της τούρτας (23 ημερών). Η καλύτερη δίαιτα όλων των εποχών Αυτή η ημερήσια διατροφή υπόσχεται αύξηση στον όγκο των μυών σου Ποινικά κολάσιμος σαδισμός να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε προσφυγικές δομές λέει ο Βουλευτής Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ Δυσοίωνα στατιστικά για τη διατροφή των γυναικών Πώς θα μειώσετε τα λιπαρά στη διατροφή σας Πώς θα τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά Τα παιδιά μπορούν να τρώνε αλλαντικά ; Τα φρούτα που περιέχουν τη λιγότερη ζάχαρη Τα 8 επικίνδυνα αγκάθια της δράκαινας. Πως την καθαρίζω Άγχος και πόνος στο στομάχι: Φτιάξτε το ρόφημα που ανακουφίζει Χαλάνε τα μπαχαρικά; Tα διατροφικά οφέλη από το σφιχτοβρασμένο αυγό Τί θα αλλάξει στη διατροφή των Ελλήνων καταναλωτών την ερχόμενη δεκαετία Πώς πρέπει να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά για να μην ανεβαίνει το σάκχαρο
Δυστυχώς, τα στοιχεία πρόσφατων ερευνών δείχνουν ότι σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες έχει υψηλή χοληστερίνη, συχνά χωρίς να το ξέρει! Έρευνα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας το 2011 αποκάλυψε ότι όλο και λιγότεροι Έλληνες ακολουθούν τη μεσογειακή διατροφή, παρότι οι ειδικοί παγκοσμίως έχουν από καιρό στραφεί σε αυτήν, γιατί είναι ιδιαίτερα υγιεινή και δεν περιέχει πολλά κορεσμένα λιπαρά. Πως να μειώσετε τα κορεσμένα λιπαρά οξέα στη διατροφή σας Μάθετε πόσα πρέπει να καταναλώνετε κάθε μέρα . Ο μέσος ενήλικας μπορεί να προσλαμβάνει έως 70g λιπαρών την ημέρα, από τα οποία τα κορεσμένα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 20g και τα υπόλοιπα (50g) πρέπει να είναι ακόρεστα. Επειδή ο καθένας από μας έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, ο μόνος που μπορεί να καθορίσει το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σας είναι ο διαιτολόγος-διατροφολόγος σας. Διαβάστε τις ετικέτες των τροφίμων . Όταν αγοράζετε έτοιμες τροφές, καλό είναι να ρίχνετε μια ματιά στις πληροφορίες που αναγράφονται στο πακέτο. Οι περισσότερες συσκευασίες αναγράφουν πληροφορίες σχετικά με τις προτεινόμενες ημερήσιες μερίδες, αλλά και την ποσότητα ενέργειας, σακχάρων και αλατιού ανά μερίδα (καθώς και ένδειξη για το μέγεθος της μερίδας). Αν οι πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά δίνονται ανά 100 γραμμάρια,
Είναι λάθος να μη επιχειρείται άμεση αποκατάσταση της κολπικής μαρμαρυγής με... Έντερο Αδυνάτισμα Ανθυγιεινά Αντικαρκινικά Αρχαία Ελλάδα Αυτοβελτίωση Βιομηχανία τροφίμων Βιταμίνες Βοτανο.. θεραπείες Βότανα Δέρμα Διαγνωστικά Διατροφή Εγκέφαλος Ελλάδα Εναλλακτικές θεραπείες Εναλλακτική αντιμετώπιση Θρεπτικές ουσίες Ιατρικό κατεστημένο Καλλιεργώ Καρδιά Καρκίνος Κυκλοφορικό σύστημα Λαχανικά Μέταλλα/Ιχνοστοιχεία Ξηροί καρποί/Σπόροι Οικολογικά Ορμόνες Παθήσεις Παρασκευάζω Πεπτικό σύστημα Πρόληψη Ροφήματα Συνταγή Υγεία Φαρμακοβιομηχανίες Φρούτα Φυσικές λύσεις Φυσική Περιποίηση Φύση Χρήσιμα Χυμοί αποτοξίνωση γιατροσόφια τροφή για σκέψη
Το σώμα μας αποθηκεύει λίπος σε διάφορα σημεία ώστε να δημιουργήσει «αποθήκες» ενέργειας αλλά και για «μόνωση» ενάντια στο κρύο. Το συκώτι είναι ένα από τα όργανα που αποτελείται εν μέρει από λίπος, όταν όμως τα επίπεδα λίπους στο εσωτερικό του αυξάνονται υπερβολικά, τότε εκδηλώνεται η λεγόμενη λιπώδης νόσος του ήπατος.
Στο πλαίσιο της νέας μελέτης, χορηγήθηκε μια δίαιτα με περιορισμένο αριθμό θερμίδων από υδατάνθρακες αλλά με αρκετές πρωτεΐνες σε 10 παχύσαρκα άτομα που έπασχαν από ΜΑΛΝΗ. Ο περιορισμός στην πρόσληψη υδατανθράκων οδήγησε σε «δραματική μείωση» , όπως σημειώνουν οι ερευνητές, στο ποσοστό λίπους στο συκώτι τους και παράλληλα διαπιστώθηκε ότι μειώθηκαν οι δείκτες φλεγμονής στο σώμα τους, οι οποίοι είναι ενδεικτικοί για τη σοβαρότητα της ΜΑΛΝΗ.