Παιδικό Brunch Με Λαχανικά Και Αυγά - Τα 5 πιο διαβασμένα άρθρα στο Internet

Τα 5 καλύτερα μαγαζιά για Brunch στη Θεσσαλονίκη - MeliSoula

Το brunch, πλέον, αποτελεί ειδική κατηγορία στα μενού των μαγαζιών και εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο. Για αυτούς που αγαπούν το φαγητό λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα και αρκετά πριν το μεσημεριανό, αλλά και για όσους δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν για να μάθουν, αυτά είναι τα 5 καλύτερα μαγαζιά για Brunch στην πόλη. Estrella


Πηγή: https://melisoula.gr/5-kalitera-brunch-thessaloniki/

Eggs Benedict σε 30 λεπτά Συνταγή

Για το σερβίρισμα Βάζουμε τη ρόκα και τα ντοματίνια σε ένα πιάτο και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το ένα ψωμάκι κομμένο στη μέση, εγκάρσια και προσθέτουμε από μία φέτα ζαμπόν και 1 αυγό σε κάθε ψωμάκι. Βάζουμε από 2 κ.σ. ολανδέζ, πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και σερβίρουμε.


Πηγή: https://akispetretzikis.com/el/categories/snak-santoyits/eggs-benedict-se-30-lepta

Tο brunch της Κυριακής: η τέχνη του και πώς να την αποκτήσετε

Η μία περιλαμβάνει τους οπαδούς του «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα», όπου τα πάντα επιτρέπονται, και η δεύτερη, που είναι και η δημοφιλέστερη, υποστηρίζει ότι αν είσαι οπαδός του brunch, οφείλεις να ακολουθήσεις κάποιες σταθερές σε ό,τι αφορά τον χρόνο, το είδος του εδεσματολογίου που περιλαμβάνεται, αλλά και την κλιμάκωσή του — αλλιώς, αυτό στο οποίο συμμετέχεις δεν ονομάζεται brunch αλλά απλώς πλούσιο γεύμα.


Πηγή: https://www.lifo.gr/articles/taste_articles/226441/to-brunch-tis-kyriakis-i-texni-toy-kai-pos-na-tin-apoktisete

Πώς θα οργανώσεις ένα σπιτικό brunch – – Απολαυστικές συνταγές από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Λαχανικά : Χόρτα τσιγαρισμένα με μυρωδικά, φυλλώδη λαχανικά σε πράσινη σαλάτα, ντοματίνια (σε στικς με μοτσαρέλα ή γεμισμένα με τυρί κρέμα), στικς καρότου, αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί με χυμό λεμονιού και μυρωδικά, λαχανικά σε ομελέτες ή τουρσί, τηγανιτό κρεμμύδι και φυσικά πατάτες φούρνου. Οι επιλογές σου είναι άπειρες.


Πηγή: https://www.botrini.gr/themata/pos-tha-organosis-ena-spitiko-brunch/

Ο θρίαμβος των... αβγών

Ο κορυφαίος γάλλος σεφ αναλύει την υψηλή διατροφική αξία των αβγών, ομολογεί την αγάπη του στο οβάλ σχήμα τους –«όταν κρατάω ένα αβγό νιώθω ότι αντιπροσωπεύει την εικόνα του σύμπαντος, αφυπνίζει και εντείνει το σεβασμό μου για τη ζωή»– αναφέρεται τρυφερά στην κότα Τζούλι των παιδικών του χρόνων που κακάριζε για να ανακοινώσει στην οικογένεια Roux ότι μόλις γέννησε ένα αβγό.


Πηγή: https://www.protagon.gr/themata/magazine/o-thriamvos-twn-avgwn-44341039988
Δημοσίευση: 23/11/2019


. .