Υπόθεση Διαζύγιο: Ευκαιρία Για Μια Καινούργια Αρχή - Τα 6 πιο διαβασμένα άρθρα στο Internet

Ειρήνη Στεριανού: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Δείτε τη με νέα, εξωπραγματικά χείλη (Pics)

Αν και μέσα στο παιχνίδι είχε αναφέρει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές στο χώρο της μόδας φαίνεται ότι υπέκυψε. Διαφημίζοντας πλαστικό χειρουργό η Ειρήνη Στεριανού εμφανίζεται με τεράστια χείλη και εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με την κοπέλα που γνωρίσαμε στο GNTM.


Πηγή: https://dailymedia.gr/media-girls/89793/eirini-sterianoy-allagi-stin-emfanisi-deite-ti-me-nea-terastia-cheili-pics.html

Άποψη: Διαζύγιο και παιδί: η στιγµή της ανακοίνωσης

Διαζύγιο. Ενα σηµείο των καιρών, µε νέα στατιστικά να αναφέρουν ότι ένας στους τρεις γάµους καταλήγει εκεί. Τι σηµατοδοτεί άραγε ένα διαζύγιο; Μια απώλεια; Εναν γάµο χωρίς διάρκεια; Εναν χαµένο έρωτα; Μήπως µια νέα αρχή και νέες ευκαιρίες που παλιά φάνταζαν µακρινές; Ο,τι και να σηµαίνει γι’ αυτόν που το βιώνει, γίνεται πιο απαιτητικό όταν υπάρχουν παιδιά που νιώθουν ότι δεν µπορούν να ελέγξουν τις αλλαγές που έρχονται ως συνέπεια ενός διαζυγίου.


Πηγή: https://www.ethnos.gr/apopseis/32025_apopsi-diazygio-kai-paidi-i-stigmi-tis-anakoinosis

Οι δέκα πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές που γυρίστηκαν ποτέ

Η σειρά του Netflix αφηγείται την ιστορία οκτώ ανθρώπων που ζουν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και έχουν μια σημαντική σύνδεση μεταξύ τους. Λόγω της επιμονής των The Wachowskis, των δημιουργών της σειράς, για τη χρήση πραγματικών τοποθεσιών και όχι στούντιο, το κόστος παραγωγής ανήλθε στα 9 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο. Βέβαια, αυτό δεν αποτέλεσε μια καλή επένδυση μακροπρόθεσμα, καθώς η σειρά ακυρώθηκε μετά τη δεύτερη σεζόν.


Πηγή: https://www.fortunegreece.com/photo-gallery/i-deka-pio-akrives-sires-pou-giristikan-pote/

Ένωση Ροδίων Αθηνών - Πειραιώς :: Διαζύγιο

Σύμφωνα με αποφάσεις των δικαστηρίων («νομολογία»), έχει κριθεί ότι γεγονότα που θεωρούνται ότι κλονίζουν την έγγαμη σχέση είναι πχ οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η έλλειψη έντιμης και ηθικής συμπεριφοράς και σεβασμού, η διαστροφή στις σεξουαλικές σχέσεις, η παραμέληση ψυχαγωγίας, η σπάταλη ζωή, η χαρτοπαιξία, η μέθη, η παραμέληση φροντίδας του οίκου και των τέκνων, η φρενοβλάβεια κλπ.


Πηγή: http://www.enosirodion.gr/index.php/articles/legal-knowledge/kskshksksokskshksw/

Διαζύγιο. Επιπτώσεις στο παιδί και τρόποι χειρισμού

Στη δουλειά που κάνω με ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, δίνω τις ακόλουθες συγκεκριμένες και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές: 1. Να το ανακοινώσουν στα παιδιά τους μόνο όταν το έχουν αποφασίσει σίγουρα και αμετάκλητα, το έχουν σκεφτεί καλά και έχουν και σχέδιο δράσης για τα πρακτικά, αλλά πριν να έχει αποχωρήσει κανένας.


Πηγή: https://www.paidiatros.com/prolipsi/oikogeneia/diazygio-epidrasis-pedia-tropoi-antimetopisis

Τζίνα Αλιμόνου: «Σπάει» τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Η προσπάθεια του δικαστηρίου να βρεθεί ένα κοινός τόπος για το ζευγάρι έπεσε στο κενό, µε την κ. Αλιµόνου να απαντά «δεν µπορώ όταν επισκέπτεται 10 µέρες τον µήνα το σπίτι, αφού είµαστε σε διάσταση, δεν θέλω να µένουµε όλοι µαζί. ∆εν έχω δωµάτιο. Με έχει πετάξει. Μου έχει πετάξει τα πράγµατα έξω», µε τον Παύλο Βαρδινογιάννη να λέει: «Η δική µου άποψη είναι ότι η χώρα αυτή δεν είναι το καλύτερο µέλλον για τα παιδιά µου. Αν µείνουν Ελλάδα, να πηγαίνουν σχολείο, όχι να έχουν 30% απουσίες».


Πηγή: https://www.ethnos.gr/lifestyle/50342_tzina-alimonoy-spaei-ti-siopi-tis-meta-diazygio-me-ton-paylo-bardinogianni
Δημοσίευση: 23/11/2019


. .