Μια τέλεια συνταγή για τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια | mononews

2 αυγά μεγάλα Χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία και Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για τον κιμά και τα πλάθουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα τοποθετούμε σε μία μεγάλη πιατέλα. Πασπαλίζουμε με αλεύρι και αφήνουμε στην άκρη. Σε μία πλατιά και βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη σούπα, μόλις πάρουνε μία βράση ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια. Πρέπει να σκεπαστούν όλα τα κεφτεδάκια από το νερό. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 30′ και ανάλογα με το πόσο υγρή θέλουμε τη σούπα μας, συμπληρώνουμε νερό. Θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμο το φαγητό όταν τα γιουβαρλάκια και τα λαχανικά βράσουνε. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε με το σύρμα χειρός τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν ελαφρώς. Ρίχνουμε το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε. Με μία βαθιά κουτάλα παίρνουμε κουταλιές από τη σούπα και τις ρίχνουμε σιγά-σιγά στο μείγμα του αυγού ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει το αυγολέμονο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά αδειάζουμε μέσα το αυγολέμονο ανακατεύουμε κουνώντας την κατσαρόλα και σερβίρουμε κατευθείαν ζεστό.


Πηγή: https://www.mononews.gr/city-stories/448746

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, τα αγαπημένα! | Συνταγές

Τραχανάς σούπα με φέτα Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, τα αγαπημένα! Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς! Η πιο εύκολη μηλόπιτα! Θρεπτική κοτόσουπα, ιδανική για το κρυολόγημα Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα! Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή Ψωμί, χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα Αυγοφέτες, εύκολες, στο τηγάνι ή στο φούρνο Kανελόνια με κιμά, αγαπημένη συνταγή! Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει! Γιουβαρλάκια, η συνταγή της γιαγιάς Ελένης Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση! Ρατατούι στο φούρνο, η αυθεντική πεντανόστιμη συνταγή για ένα πιάτο οπτασία χρωμάτων Κεφτεδάκια μερακλίδικα, στο άψε-σβήσε! Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι! Μπιφτέκια Κοτόπουλου Για Δίαιτα, Πεντανόστιμα Ρολό κιμά, θεσπέσιο! Σπετζοφάι (βολιώτικο) Κουλουράκια κανέλας, λιχουδιά για παιδάκια


Πηγή: https://www.supersyntages.gr/sintagi/gioyvarlakia-aygolemono-ta-agapimena

Εύκολη συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο! | ediva.gr

Νοέμβριος 2019 (18) Οκτώβριος 2019 (64) Σεπτέμβριος 2019 (56) Αύγουστος 2019 (52) Ιούλιος 2019 (63) Ιούνιος 2019 (55) Μάιος 2019 (66) Απρίλιος 2019 (72) Μάρτιος 2019 (79) Φεβρουάριος 2019 (72) Ιανουάριος 2019 (84) Δεκέμβριος 2018 (73) Νοέμβριος 2018 (84) Οκτώβριος 2018 (90) Σεπτέμβριος 2018 (84) Αύγουστος 2018 (87) Ιούλιος 2018 (79) Ιούνιος 2018 (77) Μάιος 2018 (89) Απρίλιος 2018 (74) Μάρτιος 2018 (80) Φεβρουάριος 2018 (68) Ιανουάριος 2018 (73) Δεκέμβριος 2017 (69) Νοέμβριος 2017 (73) Οκτώβριος 2017 (70) Σεπτέμβριος 2017 (79) Αύγουστος 2017 (56) Ιούλιος 2017 (72) Ιούνιος 2017 (65) Μάιος 2017 (73) Απρίλιος 2017 (78) Μάρτιος 2017 (76) Φεβρουάριος 2017 (70) Ιανουάριος 2017 (69) Δεκέμβριος 2016 (67) Νοέμβριος 2016 (73) Οκτώβριος 2016 (65) Σεπτέμβριος 2016 (76) Αύγουστος 2016 (53) Ιούλιος 2016 (54) Ιούνιος 2016 (64) Μάιος 2016 (56) Απρίλιος 2016 (57) Μάρτιος 2016 (53) Φεβρουάριος 2016 (53) Ιανουάριος 2016 (58) Δεκέμβριος 2015 (69) Νοέμβριος 2015 (76) Οκτώβριος 2015 (64) Σεπτέμβριος 2015 (52) Αύγουστος 2015 (50) Ιούλιος 2015 (49) Ιούνιος 2015 (57) Μάιος 2015 (49) Απρίλιος 2015 (40) Μάρτιος 2015 (55) Φεβρουάριος 2015 (59) Ιανουάριος 2015 (60) Δεκέμβριος 2014 (68) Νοέμβριος 2014 (68) Οκτώβριος 2014 (88) Σεπτέμβριος 2014 (87) Αύγουστος 2014 (108) Ιούλιος 2014 (103)


Πηγή: https://www.ediva.gr/efkoli-syntagi-gia-giouvarlakia-avgolemono/

Γιουβαρλάκια με παραλλαγή | Συνταγή | Argiro.gr - Argiro Barbarigou

ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Επιστροφή Βασικό Συστατικό Επιστροφή Αρνί / Κατσίκι Αυγά Γαλοπούλα Γιαούρτι Έτοιμα Φύλλα Ζυμαρικά Ζύμες Κιμάς Κοτόπουλο Κυνήγι Λαχανικά Λουκάνικο / Αλλαντικά Με Ψωμί Μοσχάρι Ξηροί Καρποί Όσπρια Πατάτα Ρύζι Τυρί Φρούτα Χοιρινό Ψάρια / Θαλασσινά Επιστροφή Γλυκά Επιστροφή Γλυκά κεράσματα Γλυκά Kουταλιού / Μαρμελάδες Γλυκά Ταψιού Νηστίσιμα Γλυκά Σοκολάτα Τούρτες Γλυκά Ψυγείου Γλυκές Ζύμες Γλυκές Τάρτες Κέικ Κορμοί Κουλουράκια / Μπισκότα / Παξιμαδάκια Μαρέγκες Μους / Κρέμες Παγωτά Παντεσπάνι Παραδοσιακά γλυκά Τσουρέκια Επιστροφή Ειδική Διατροφή Επιστροφή Light Γλυκά Light Συνταγές Super Foods Vegan Vegetarian (lacto) Χωρίς Αυγά Χωρίς Γαλακτοκομικά Χωρίς Γλουτένη Χωρίς Ζάχαρη Επιστροφή Είδος Γεύματος Επιστροφή BBQ (Barbeque) Κυρίως Πιάτο Λαδερά Ογκρατέν Ορεκτικά Παραδοσιακές Πικάντικα Πίτσες Σαλάτες Σάλτσες Σάλτσες για γλυκά Σάλτσες-Chutneys-Dips Σούπες Σπιτικό Fast Food Στη Γάστρα Στην Κατσαρόλα Στο Φούρνο Στο Τηγάνι Συνοδευτικά / Γαρνιτούρες Ψωμί Επιστροφή Πίτες / Αλμυρές τάρτες Επιστροφή Αλμυρά κέικ Αλμυρές Tάρτες Ζύμες για Τάρτες Ζύμες για Φύλλο Πίτες Γλυκές Πίτες Με Κρέας Πίτες Με Λαχανικά Πίτες Με Τυρί Πίτες Νηστίσιμες Επιστροφή Τα Καλύτερα Για… Επιστροφή Μαγικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά Χριστούγεννα Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι Χειμώνας Brunch


Πηγή: https://www.argiro.gr/recipe/gioubarlakia-me-parallages/

Πώς να πετύχεις το τέλειο αυγολέμονο χωρίς κίνδυνο να σου "κόψει"! | Κωτσόβολος Blog

Γενικά πρέπει να θυμόμαστε ότι: Τα φαγητά που μπορούμε ν' αυγοκόψουμε είναι: οι ντολμάδες με κιμά (ντολμάδες από αμπελόφυλλα, από λάπαθα, λαχανοντολμάδες, μαρουλοντολμάδες) και γεμιστά λαχανικά με ρύζι και κιμά (κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές), σούπες (κοτόσουπα, κρεατόσουπα, ψαρόσουπα), γιουβαρλάκια, σελινάτα και πρασοσέλινα -σκέτα, ή με χοιρινό, μαγειρίτσα και φρικασέ με αρνάκι, ψάρια, κατσικάκι, ή χοιρινό. Με τον όρο αυγολέμονο εννοούμε εκείνη την πλούσια υποκίτρινη σάλτσα που αποτελείται από χυμό λεμονιού κι αυγά στην οποία προσθέτουμε και το ζουμί του εκάστοτε φαγητού με το οποίο θέλουμε να το συνοδεύσουμε. Κάποιες φορές χρησιμοποιούμε και λίγο κορν φλάουερ για πιο πηχτό αποτέλεσμα. Οι κρόκοι των αυγών είναι αυτοί που πήζουν κατά κύριο λόγο τη σάλτσα μας, αλλά όταν λέμε «έκοψε το αυγολέμονο», εννοούμε ότι ψήθηκε το αυγό και πιο συγκεκριμένα το ασπράδι, και γι’ αυτό διαχωρίστηκε από την υπόλοιπη σάλτσα σε μικρά άσπρα κομματάκια. Η υψηλή θερμοκρασία κι η απότομη έκθεση στο ζεστό είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνα για το αν θα «κόψει» το αυγολέμονο μας. Γι’ αυτό πριν προσθέσουμε τη σάλτσα στο φαγητό κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά ώστε να σταματήσει ο βρασμός. Αφού προσθέσουμε το αυγολέμονο στο φαγητό δεν τοποθετούμε ξανά την κατσαρόλα στη φωτιά γιατί


Πηγή: https://blog.kotsovolos.gr/pws-na-petuxeis-to-teleio-augolemono-xwris-kinduno-na-sou-kopsei/

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια - NiceMagazine.Gr

ΑΡΧΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜEDIA LIFESTYLE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ-ΜΟΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΤΑΞΙΔΙ-ΦΥΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ & ΑΣΤΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


Πηγή: https://nicemagazine.gr/pos-tha-ftiaxete-ta-pio-nostima-giouvar/
Δημοσίευση: 12/11/2019


. .