Συμβουλές για γαλοπούλα αξέχαστη [βίντεο] | Protagon.gr

Ηταν μόλις 26 ετών όταν ανέλαβε επικεφαλής μπριγκάδας 35 μαγείρων στο Μακεδονία Palace. Στη συνέχεια, έδωσε νέα πνοή στο εστιατόριο Premiere Intercontinental της Συγγρού, πέρασε από το Creta Pallas Grecotel ενώ επίσης ταξίδεψε στη Γαλλία (έχει δουλέψει στο εστιατόριο Plaza Athénée – επιτομή της γαλλικής πολυτέλειας δίπλα στον Alain Ducasse από τον οποίο διατηρεί τις πιο ισχυρές αναμνήσεις), στο Μονακό και στο Χονγκ Κονγκ, όπου αγάπησε τη γαλλική και την ασιατική κουζίνα. Εδώ και λίγα χρόνια είναι ο executive chef της εμβληματικής Μεγάλης Βρετανίας αλλά και του King George που ανήκει πλέον στην ίδια εταιρεία. Eτσι, λοιπόν, ξαναγύρισε στο αγαπημένο του Tudor Hall.


Πηγή: https://www.protagon.gr/themata/magazine/44081002250-44081002250

Βασίλης Καλλίδης: Όλα τα μυστικά για την καλύτερη και πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα! - Fay's book

Celebrity News Νέα Fitness Άσκηση Διατροφή Υγεία-Ευεξία Food&Living Η Αργυρώ Μαγειρεύει Ιδέες Διακόσμησης Κάν’ το Μόνη Τιps μαγειρικής Σχέσεις-Σεξ Μαμά-Παιδί Εγκυμοσύνη Παιδί Μόδα Shopping Star Style Tips & Trends Το look της Φαίης Ομορφιά DIY Editor’s choice News & Trends Επιδερμίδα Μακιγιάζ Μαλλιά Love Your Body Ζώδια


Πηγή: https://www.faysbook.gr/food-living/tips-mageirikis/vasilis-kallidis-ola-ta-mystika-gia-tin-kalyteri-ke-pio-nostimi-gemisti-galopoula/

Γεμιστή γαλοπούλα: Η πιο νόστιμη που έχετε φτιάξει -και tips για να πετύχει | Mother's Bird

Για τη γέμιση: Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι 2 κουταλιές λάδι και 50 γρ. βούτυρο. Σωτάρετε το κρεμμύδι ελαφρά με λίγο αλάτι και προσθέστε τον κιμά και τα συκωτάκια ψιλοκομμένα μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέστε τα κάστανα και το κουκουνάρι, ψιλοκομμένα. Στο τέλος βάλτε το ρύζι, το νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήστε να βράσουν για άλλα 10 λεπτά. Γεμίστε την κοιλιά και το λαιμό της γαλοπούλας με τη γέμιση, κλείνοντας το δέρμα με οδοντογλυφίδες. Ανασηκώστε απαλά το δέρμα της γαλοπούλας (από το λαιμό) και βάλτε όση γέμιση χωράει ανάμεσα στο δέρμα και στο κρέας του πτηνού. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείεται να στεγνώσει η γαλοπούλα. Σκεπάστε το στήθος με λωρίδες μπέικον (μία ώρα πριν την ολοκλήρωση του ψησίματος αφαιρέστε τις λωρίδες – πιθανώς θα έχουν μαυρίσει, αλλά θα έχουν προλάβει να δώσουν τη γεύση τους).


Πηγή: https://mothersbird.gr/gemisti-galopoyla-i-pio-nostimi-poy-ehete-ftiaxei-kai-tips-gia-na-petyhei

Χριστουγεννιάτικη γέμιση για τη γαλοπούλα, το κατσικάκι, το χοιρινό και όχι μόνο - Newsbomb

Ελλάδα Εθνικά Παιδεία Εργασία Αστυνομικό Δικαιοσύνη Εκκλησία Σεισμοί Κόσμος Ευρώπη Ρωσία Η.Π.Α. Λατινική Αμερική Αυστραλία Αφρική Ασία Πολιτική Εκλογές 2019 Κόμματα Αυτοδιοίκηση Αθλητικά Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Σπορ Στοίχημα Media Κύπρος Συνεντεύξεις Εφημερίδες Οικονομία Επιχειρήσεις Ναυτιλία Τράπεζες Υγεία Φάρμακο Καιρός Bomber Απόψεις Αποκαλύψεις Πριονοκορδέλα Τρομοκράτης Παραπολιτικά EN English RU Russian


Πηγή: https://www.newsbomb.gr/bombplus/fun/story/944384/xristoygenniatiki-gemisi-gia-ti-galopoyla-to-katsikaki-to-xoirino-kai-oxi-mono

Γέμιση με μανιτάρια | Ευτύχης Μπλέτσας

home About Χαιρω πολυ Bιογραφικο Φιλοσοφια Εκπαιδευση Διαφορες πληροφοριες Ερωτησεις & Απαντησεις Νεα Εκδηλωσεις Συνεντευξεις Δελτια Τυπου Τελευταια Νεα Άρθρα Διατροφη & Υγεια Τροφιμα SuperΤροφες Food for Kids Ψυχολογια & Αυτοβελτιωση Επαγγελματικη Επιτυχια Αρθρα Μουσικης Συνταγες Smoothies – Χυμοι Σαλατες Σουπες Σνακ Μακαροναδες Burgers & Sandwiches Φαγητα Νηστισιμα – Vegan Γλυκα Εποχικα – Εορταστικα Ολες οι Συνταγες Tips Travel TV Happy Traveller Happy Cook Ταξιδι στις Γευσεις Food IQ Η κουζίνα της Μαμάς WEB TV Η Κουζινα του Ευτύχη Food Review MindFood Cook Out Eat Out YouTuber Meeting Inside Youtube Βιβλια Contact Eng


Πηγή: http://bletsas.gr/gemisi-manitaria-galopoula/

Χρυσοί κανόνες για να φτιάξετε την τέλεια γαλοπούλα / Food / Woman TOC

Εκτέλεση Μαζεύετε τα υγρά υπολείμματα από το ψήσιμο της γαλοπούλας. Βάλτε όλα τα υγρά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήστε να πάρουν μία βράση. Με μία κουτάλα συλλέξτε από την επιφάνεια όλο το λίπος που θα βγει και το πετάτε, κρατώντας μόνο το καφέ μέρος και το περνάτε από ψιλή σήτα. Θα χρειαστείτε 2 περίπου φλιτζάνια, από τα υγρά αυτά. Σε μία κατσαρόλα βάλτε τον καφέ ζωμό, τον χυμό πορτοκαλιού, τον ζωμό κότας, το κονιάκ και την ζάχαρη, βράζουμε για 3′ λεπτά. Προσθέστε το κόρν φλάουρ, το οποίο διαλύετε μέσα στο κρύο νερό. Χαμηλώνετε την φωτιά και βράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα, ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς.


Πηγή: https://www.womantoc.gr/food/article/xrysoi-kanones-gia-na-ftiaksete-tin-teleia-galopoula
Δημοσίευση: 11/11/2019


. .