Καλημερούδια, γλυκά μου πλάσματα! Το ξέρω, το ξέρω, είμαι απαράδεκτη! Μου βάλατε απουσία την προηγούμενη εβδομάδα, μιας και δεν ήμουν συνεπής στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού…Δεν πρόλαβα να αναρτήσω νέα συνταγή…ήμαρτον! Δεν με φτάνει ο χρόνος, πώς γίνεται να προσθέσουμε 3-4 ωρίτσες στο 24ωρο; Δεν ζητάω πολλά! Τέλος πάντων! Θα σας ανταμείψω με μια εξαιρετική συνταγούλα. Την έφτιαξα πρώτη φορά για το Vegan Life Festival και είχε μεγάλο σουξέ! Σήμερα λοιπό φτιάχνουμε μια πλούσια, χορταστική σαλάτα που μπορεί να σταθεί κι ως κυρίως πιάτο. Η σαλάτα ζυμαρικών με φασόλια και πέστο κόκκινης πιπεριάς είναι πεντανόστιμη και πολύ θρεπτική. Διατηρείται καλά στο ψυγείο, τρώγεται εξίσου ευχάριστα και κρύα και ζεστή και είναι ιδανική για μεταφορά στο γραφείο.
Αυτά τα ολίγα από το νησί. Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο εβδομάδας! Α και καλό μήνα, έστω και καθυστερημένα! Μουάτς!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Μουλιάζω αποβραδίς τα φασόλια. Την επομένη τα βράζω. Φτιάχνω την πέστο της κόκκινης πιπεριάς. Όση περισσέψει, την αποθηκεύω σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο. Βράζω τα μακαροτσίνια. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τα φασόλια, τα ζυμαρικά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι και περιχύνω την πέστο. Ανακατεύω καλά. Προσθέτω το τυρί, τον βασιλικό και τσεκάρω το αλατοπίπερο. Τα υλικά αρκούν για 3 μερίδες αν το φάτε ως κυρίως πιάτο ή για 6 ως σαλάτα. Καλή σας απόλαυση!
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.