Αυτά Είναι Τα Πράγματα Που Απεχθάνεται Ένας Τοξότης - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Η έπαρση όμως μπορεί να τον βγάλει από τα ρούχα του. Άτομα με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, που συνήθως έχουν «καβαλήσει το καλάμι» του τσακίζουν τα νεύρα! Γενικά δεν αντέχει τις βλακείες. Προτιμά τους αυθεντικούς ανθρώπους και όχι εκείνους χωρίς χιούμορ με μια μόνιμη ξινίλα. Ο ίδιος ο Τοξότης έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά δεν πετάει στα σύννεφα.

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Τι του αρέσει : Ο Δίδυμος απολαμβάνει να βρίσκεται με κόσμο, να κυκλοφορεί, να ταξιδεύει. Θέλει να μιλάει και να επικοινωνεί συνέχεια, πρόσωπο με πρόσωπο, από το τηλέφωνο ή με γραπτά μηνύματα. Του αρέσει στις συζητήσεις να παίρνει ακραίες θέσεις, έτσι, για να γίνεται κουβέντα. Θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και, μόλις αποφασίζει κάτι, να το βάζει σε εφαρμογή χωρίς χρονοτριβή. Τρελαίνεται για κάθε είδους καινούργια «γκάτζετ».

Τι του αρέσει: Ο Ταύρος αγαπά τις αισθησιακές απολαύσεις κάθε είδους. Θέλει οι επιφάνειες που αγγίζει να είναι απαλές. Του αρέσει να έχει αρκετά λεφτά στην τράπεζα και να απολαμβάνει ένα καλό επίπεδο οικονομικής ασφάλειας. Δεν του αρκεί να φάει ένα ωραίο γεύμα, αλλά θέλει επιπλέον να το απολαύσει σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και πολυτέλειας. Τα δώρα που θα του χαρίσουν τα θέλει να είναι αξίας και προσεγμένα στην παρουσίασή τους.

Τι του αρέσει : Για τον Κριό, η αποδοχή και ο θαυμασμός των άλλων είναι η ζωή του. Μια ζωή που καλό θα είναι να τροφοδοτείται από αρκετό χρήμα. Θέλει να απολαμβάνει τα πιο «γκουρμέ» εξωτικά φαγητά και τα ακριβότερα κρασιά. Αγαπά τα δώρα που μοιάζουν φτιαγμένα ή διαλεγμένα αποκλειστικά γι’ αυτόν. Στις γυναίκες αρέσουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα, ιδίως αν η αξία τους είναι αντίστοιχη της λάμψης τους.

Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι συναντήσατε μια από τις πιο δύσκολες γυναίκες. Είναι μια ρομαντική ιδεαλίστρια, που μπορεί να είναι ζεστή και τρυφερή τη μια στιγμή, απρόσωπη και απόμακρη την άλλη. θα της αρέσει να κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι ποτέ ανειλικρινής – έτσι καλύτερα θα ήταν να είστε το ίδιο! Αν γνωρίσατε ήδη μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο της. Αν όχι, παρασύρετε την λίγο περισσότερο με τη συζήτηση, μετά κοιτάξτε πως ντύνεται.

Η αποπλάνηση μιας γυναίκας Ταύρου είναι απίθανο να συμβεί σε μια νύχτα. Ίσως να αναρωτηθείτε γιατί ασχολείστε, αλλά όταν ζηλέψει για τον χρόνο που αφιερώσατε σε κάποια παλιά σας αγάπη, όταν τα μάτια της λάμψουν βλέποντας σας με μια αγκαλιά με τα αγαπημένα της λουλούδια, όταν τελικά χάσει τις αναστολές της και φανερώσει πόσο θερμή και τρυφερή μπορεί να είναι – θα καταλάβετε ότι συναντήσατε κάποια που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένο με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους.

Δεν θα τη γνωρίσετε μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων, εκτός κι αν έχει πειστεί από κάποιον πιο πεισματάρη από αυτήν. Αν τη γνωρίσετε μ’ αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνει ένα σωρό ερωτήσεις για να σιγουρευτεί ότι είστε ο κατάλληλος! ‘Eνα ποτό δεν είναι γι’ αυτήν το ιδανικό ραντεβού, μην ξεχνάτε ότι οι Ταύροι έχουν αισθησιακά γούστα, κι αν είναι σίγουρη ότι έχετε χρήματα, ένα Γαλλικό εστιατόριο θα την προσελκύσει περισσότερο από μια παμπ.

Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία, είναι διπλωμάτης, ευγενικός και μισεί τους καβγάδες. Μάλλον μόνη σου θα τσακώνεσαι! Κάνε διάλογο μαζί του. Δεν είναι νευρικός και αν φωνάξει, θα το κάνει για λίγο. Δεν του αρέσουν οι φωνακλάδες, οι ακατάστατοι, οι αδιάκριτοι, οι επικρίσεις, οι φαντασμένοι, οι αλαζόνες, οι θρασείς. Αγαπά την ηρεμία, και τον πολιτισμό. Θέλει ενδιαφέρον, να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και σέβεται τις απόψεις των άλλων.

Ο Ταύρος αγαπά τις ήρεμες ερωτικές σχέσεις. Του αρέσει η αρμονία και αποφεύγει τους καβγάδες. Τις περισσότερες φορές θα τσακώνεσαι μόνη σου! Δεν εκτιμά το ψέμα, την κοροϊδία, την προδοσία, γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Είναι κτητικός και δεν του αρέσει να χάνει πράγματα και ιδιοκτησίες. Ο έρωτάς του έχει διάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχεις δέσει. Οι αποφάσεις του αργούν να ωριμάσουν στο μυαλό του.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.

Τι απεχθάνεται: Αισθάνεται πολύ ενοχλημένος, αν βρεθεί μπλεγμένος σε έντονες διαφωνίες και τσακωμούς. Δυσανασχετεί στα άσχημα ή εκνευριστικά περιβάλλοντα και καταστάσεις. Πιέζεται πολύ αν τον ζορίζουν να πάρει μια απόφαση, ιδίως αν από αυτήν εξαρτώνται ζητήματα ζωής. Εκνευρίζεται όταν του ρίχνουν την αποκλειστική ευθύνη για τα τυχόν προβλήματά του. Επίσης αγανακτεί, αν επικρίνουν τη σχέση του ή κάτι άλλο που κάνει στη ζωή του.

Τι απεχθάνεται: Το χειρότερό του είναι να πρέπει να αντιμετωπίσει μια κρίση, χωρίς καμιά βοήθεια από συγγενείς ή φίλους. Του τη σπάει αν κάποιος δείξει να μην εκτιμά τη μαγειρική του και γενικά τις οικοκυρικές του ικανότητες. Θυμώνει με όσους ξεχνούν τις κάθε είδους επετείους, γιορτές, γενέθλια κλπ. Δυσανασχετεί, αν τον υποχρεώνουν να πάρει μέρος σε συζητήσεις που δεν τον ενδιαφέρουν.

Τι απεχθάνεται: Του τη σπάει να τον αγνοούν ή να τον περιφρονούν και επίσης να μην τον βάζουν πρώτο στη σειρά -οποιαδήποτε σειρά, ακόμα και να μην αναφέρουν πρώτο το όνομά του. Δεν του αρέσει καθόλου, όταν κάποιος τα καταφέρνει σε κάτι καλύτερα από τον ίδιο. Εκνευρίζεται όταν πεινάει ή του σερβίρουν άνοστα φαγητά. Τον ενοχλούν τα παλιά και φθαρμένα πράγματα.

Αν την έχεις σύντροφο , ξέρεις ότι σε τσιγκλάει όλη την ώρα και μπορεί να λέει και πράγματα που δεν θα έπρεπε να αναφερθούν. Αλλά έτσι είναι σαν άνθρωπος. Είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε σένα και σε σέβεται απόλυτα. Αν γίνεται σκληρή κάποιες φορές δεν το κάνει γιατί δεν νοιάζεται αρκετά για σένα. Έχει συναισθήματα αλλά «μπροστάρης» στην συμπεριφορά της είναι πάντα η λογική. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε νηφάλιες, ορθές επιλογές.

Μαζί της δεν θα μιλήσεις απλά για την καθημερινότητα και τους άλλους ανθρώπους. Θα μιλήσεις για ιδέες. Ιδέες με αντισυμβατικό χαρακτήρα και επαναστατικό περιεχόμενο. Θα σε πείσει γι’ αυτές ακόμη κι αν διαφωνείς, γιατί είναι σίγουρη για αυτά που έχει στο μυαλό της. Τα έχει φιλοσοφήσει. Κι αυτή της η σιγουριά σε πείθει, μαζί με την ισχυρή επιχειρηματολογία της βέβαια.


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .