Ειδήσεις - | Palo.gr

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Fitness και Διατροφή
Ροή videos

Από την ενότητα: Fitness και Διατροφή

Δεν βρέθηκαν video

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
20:45
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
20:30
MUSIC NON STOP GR
Σόου
ΕΡΤ 2
20:30
ΣΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ... 4
Άλλο
MTV
20:00
ARE YOU THE ONE?
Σειρά
ΕΡΤ 1
20:00
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Σόου
ΕΡΤ 3
20:00
PRESSING
Σόου
ΣΚΑΪ
19:50
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Ειδήσεις
Kontra Channel
18:55
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Πρωτοσέλιδα

Palo presentation

Κέικ κανέλας με αμύγδαλο, σταφίδες και φιστίκι Αιγίνης

KEIK KANELAS ME AMIGDALO STAFIDES KAI FISTIKI AIGINIS INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

20 Λεπτά

xronos psisimatos

Χρόνος Ψησίματος

1 Ώρα

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 6 άτομα

200 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γραμμάρια ζάχαρη
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
50 γραμμάρια γάλα
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
350 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά baking powder
1½ κουταλάκι κανέλα σκόνη
80 γραμμάρια αμύγδαλο ψημένο ASSOS χοντροτριμμένο
80 γραμμάρια φιστίκι Αιγίνης ASSOS
100 γραμμάρια σταφίδες ξανθές ASSOS
1 πρέζα αλάτι 

Στον κάδο ενός μίξερ τοποθετείτε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη και τα χτυπάτε με το φτερό μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά, περιμένοντας να ενσωματωθεί το αυγό με το μείγμα πριν προσθέσετε το επόμενο.
Προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού μαζί με το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το ανακάτεμα για άλλο 1 λεπτό.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι μαζί με το baking powder, την κανέλα και το αλάτι, ανακατεύετε καλά και κοσκινίζετε.
Αποσύρετε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτετε το κοσκινισμένο μείγμα αλευριού σιγά-σιγά και με μία μαρίζα ανακατεύετε με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, χωρίς να κουράσετε πολύ την ζύμη.
Προσθέτετε το χοντροκομμένο αμύγδαλο μαζί με το φιστίκι Αιγίνης και τις σταφίδες, ανακατεύετε να μοιραστούν καλά στο μείγμα και το τοποθετείτε σε μία στρογγυλή φόρμα κέικ με τρύπα στην μέση.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 160ο κελσίου για περίπου 1 ώρα.
Όταν το κέικ είναι έτοιμο το αποσύρετε από τον φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει και το ξεφορμάρετε.

Lurpak soft Banner 357x286

havarti357x250banner 2

Castello XMAS 2018 357x306

Arla Protein 300x250

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.


Δημοσίευση: 11/11/2019


. .